Oplevelser

Ridning på hesteryg

I samarbejde med Gema, en lokal nabo til Arroyo Molino, tilbyder vi dig muligheden for at arrangere guidede rideture lige ved fincaen, hvilket giver en unik måde at opleve omgivelserne på. Disse rideture varer typisk omkring 1,5 time og giver dig mulighed for at fordybe dig i regionens naturlige skønhed, mens du sidder på hesteryg.

På hesteryg vil du opdage charmen ved Arroyo Molino fra et andet perspektiv. Gema har stor viden om terrænet og sikrer dig en sikker og fornøjelig tur. De maleriske landskaber, herunder frodige grønne områder, bølgende bakker og fredfyldte skove, sætter scenen for en mindeværdig rejse gennem dette betagende område.

Uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder, tilbyder vores guidede rideture en fremragende mulighed for at komme i kontakt med naturen i Arroyo Molino. Gå ikke glip af denne chance for at udforske vores smukke ejendom på hesteryg og skabe varige minder.